Top ti seværdigheder ved weekendtur til Amsterdam

Der er et never ending udvalg af ting at foretage sig i Amsterdam i al slags vejr. Så uanset om du besøger Amsterdam i weekenden eller for et par uger, kan du her finde et par gode seværdigheder, der bestemt er et besøg værd, når turen går til Amsterdam.

Er du lidt lun på ideen om en rejse til Amsterdam, kan du booke en weekendtur til Amsterdam gennem Spies, der desuden har storbyferier til Budapest, London, New York og andre fede byer.

Populære seværdigheder i Amsterdam

1. Hop på cyklen

Der er over 800.000 cykler i Amsterdam. Det er flere cykler end mennesker! Cykling i Amsterdam er en livsstil, gjort lettere af byens enestående netværk af cykelruter og flade landskab.

2. Oplev Jordaan

Ofte nævnt som det mest charmerende kvarter i Amsterdam føles det at vandre ind i Jordaan som at træde tilbage i tiden. Oprindeligt et arbejderklasse område, udgør Jordaans smalle gader og maleriske bygninger nu en af Amsterdams mest eftertragtede kvarterer, oversået med uafhængige kunstgallerier, antikvitetsbutikker, gårdhaver og atmosfæriske barer og restauranter..

3. Tag en kanalrundfart

Lavet i det 17. århundrede for at holde havet på afstand, Amsterdams beskyttede kanal bælte er et utrolig kønt syn både dag og nat – når broerne er oplyst af kulørte lamper og hele området tager på en magisk fornemmelse.

4. Prøv sild fra en sildevogn

Rå sild kan lyde lidt skræmmende for de uindviede, men alle besøgende i Amsterdam bør give det en chance.

5. Butikker i The Nine Streets

‘The Nine Streets’ er en smuk labyrint af brostensbelagte gader, der forbinder de vigtigste kanaler mellem Leidsegracht og Raadhuisstraat. Her finder du mere end 200 forhandlere, herunder et fint udvalg af uafhængige butikker, vintage butikker og specialbutikker.

6. Besøg Anne Franks Hus

Reflektere over de grusomheder begået mod det jødiske folk under Anden Verdenskrig på Prinsengracht hus, hvor diarist Anne Frank og hendes familie skjulte sig fra nazisterne i to år.

Dette er blot et udpluk af alle de fede begivenheder og seværdigheder i Amsterdam, der helt bestemt er et oplagt valg til en weekend getaway. Med en weekendtur til Amsterdam får du nemlig både mulighed for afslapning, adventure og shopping.