Spies opfordrer unge til at lave børnebørn på ferien

 

En af Spies’ seneste kampagner fik hurtigt taget hele Danmark med storm og sat snakken i gang. Kampagnen ’Do It For Mom’ går kort og godt ud på at få sat nogle flere børnebørn i verden, da Danmark har en lav fødselsrate. Dette valgte Spies at tackle på en alternativ måde med deres omtalte reklamefilm, der opfordrer forældre til at bestille en rejse til deres børn og svigerbørn med det formål at få sat nogle børnebørn i verden for kampen mod Danmarks lave fødselsrate. Du kan se reklamefilmen på Spies’ YouTube konto, hvor du kan se mange andre sjove og inspirerende videoklip.

Forær dine børn og svigerbørn en rejse

Der fødes ikke nok børn i Danmark, hvilket er med til at sætte velfærdssamfundet under pres og dermed også Spies, da de netop trives i takt med velfærdssamfundets trivsel.

Studier viser, at danskerne har over dobbelt så meget sex på en solferie sammenlignet med derhjemme i hverdagene. Derfor har Spies med denne kampagne taget sagen i egen hånd og introducerer Spies forældrekøb, der opfordrer forældre til at sende deres børn og svigerbørn på en aktiv ferie, hvis de vil øge deres chancer for at få sat nogle børnebørn i verden og samtidig være med til at bekæmpe Danmarks lave fødselsrate.

Kampagnen fik noget blandet respons som markedsføring ofte vil få det. Nogle synes, det var upassende at blande rejser og babyplaner sammen i det forum, mens andre var begejstrede for den noget anderledes reklamefilm.

Book rejsen hos Spies

Der er mange ideelle rejsedestinationer for unge par hos Spies, der desuden har sublime forhold på deres Sunprime ressort. Denne type indkvartering er særligt beregnet til voksne, da det ikke er tilladt at have børn under 16 med, hvilket giver en noget anderledes og måske lidt mere intim atmosfære, når man ikke kan høre skrigende unger i baggrunden og poolen ikke er fyldt med børn, der pjasker med vand.

Du kan både booke din parferie hos Spies gennem deres app eller hjemmeside, hvor du kan læse mere om de forskellige rejsemål og se billeder fra de skønne omgivelser og hoteller.