Derfor skal du rejse til Filippinerne

Har du nogensinde rejst til Filippinerne? Nej? Så skal du pakke kufferten med det samme. For forude venter et land med fantastiske naturoplevelser, en gæstfri befolkning og billige leveomkostninger.

Hvorfor skal du rejse ti Filippinerne?

1. Naturoplevelserne er overvældende

Hvis du higer efter fantastiske naturoplevelser, flotte strande, azurblåt badevand og palmer over det hele, så skal du tage til Filippinerne.

Hvis du især er til badevand, badestrand og palmer, kan vi varmt anbefale dig at tage til El Nido på Palawan. Her kan du komme på adskillige øhop, som tager dig til den ene ubeboede ø efter den anden.

Området omkring El Nido er et sandt paradis, og her vil du med garanti komme hjem med nogle flotte billeder.

Hvis du er mere til trekking, kan du med fordel tage nord for Manila, der byder på jungle, bjerge og masser af risterasser. Det er oplagt for dig, som gerne vil opleve noget, mens du er afsted på ferie.

Er du til dykning og snorkling, når du rejser, skal du tage til Siquijor eller Dauin ved Dumaguete på Negros Oriental.

Her kan du snorkle med skildpadder, store stimer af farverige fisk og måske endda støde på en hvalhaj, hvis du er meget heldig.

2. Der er billigt at leve

Den helt store fordel ved at holde ferie i eller rejse rundt på Filippinerne er, at du kan leve som konge og baron for ingen penge. Du kan sagtens blive mæt for 20-30 kroner, og vil du gerne flotte dig med et ekstra lækkert måltid, koster det ikke mere end 70 kroner at blive mæt – det gode ved det er, at du har flere penge at bruge på oplevelser.

3. Befolkningen er gæstfri

Filippinerne er blandt de lande i Asien, hvor befolkningen er mest gæstfri. Filippinere hilser mere end gerne, og vil også hjertens gerne i kontakt med dig, hvis du giver dem lov. De er meget hjælpsomme af natur og smiler hele tiden.

So what’s not to like? Filippinerne er fantastisk – book billetterne og kom afsted!