Dykning: Tag til Great Barrier Reef og få en oplevelse for livet

Elsker du at dykke og opleve livet under havoverfladen? Så skal du tage til Great Barrier Reef på den australske østkyst. Her får du nemlig dykning i verdensklasse.

Hvorfor dykke på Great Barrier Reef?

Hvis du er certificeret dykker, og derfor ved lidt om dykning og dykkersteder ude i den vide verden, så ved du også, at Great Barrier Reef er noget af det ypperste, du som dykker kan opleve. Great Barrier Reef er den største levende organisme på jorden – alene det burde være grund nok i sig selv til at tage hertil for at dykke.

Derudover rummer revet et fantastisk marineliv, som du som dykker, bare er nødt til at opleve. Det

Hvor skal du dykke på Great Barrier Reef?

Great Barrier Reef er et enormt rev, og der er derfor rigeligt steder, du kan dykke. Men, hvilke dykkerlokationer skal du lige vælge mellem de mange?

Hvis du tager på et roadtrip gennem Australien, og kører fra Sydney til Cairns, kan det anbefales at køre til Bundaberg, som ligger ud til den sydlige del af Great Barrier Reef. Du behøver altså ikke køre helt til Cairns for at få de store dykkeroplevelser – for det kan du også få ved Bundaberg, som har ture til Lady Musgrave Island. Her kan du både dykke på det ydre rev samt inde i den store lagune, som omgiver koraløen.

Dykker du på det ydre rev, har du mulighed for at se skildpadder, hajer og manta rays, og dykker du inde i lagunen har du mulighed for at se mange rensestationer for skildpadder, revhajer, skildpadder, stimer af revfisk og meget mere. Uanset hvor du dykker på Lady Musgrave har du altså mulighed for at se noget fantastisk marineliv!

Det koster cirka 1.500 kroner at komme på en dykkertur til Lady Musgrave Island – til gengæld får du dykning i verdensklasse!