Derfor skal du på backpackerrejse i Vietnam

Vietnam er populær blandt mange backpackere og budgetrejsende, hvilket ikke er uden grund. Her i artiklen giver vi dig vores grunde til, hvorfor du skal pakke rygsækken med det samme og tage næste fly til Vietnam.

Hvorfor skal du rejse til Vietnam?

1. Landet er billigt at rejse i

Den første gode grund til at tage af sted lige nu og her er, at det er ekstremt billigt at rejse rundt i Vietnam. Ikke nok med at maden er god og kan fås for 10-15 kroner for et måltid, så er overnatning, oplevelser og transport så billig, at du næsten ikke tør tro det. Du kan sagtens rejse rundt i Vietnam i en måneds tid for 5000-6000 kroner uden at skulle spare synderligt på noget. Er du derfor først kommet hertil, kan du leve godt for næsten ingen penge.

2 Vietnam har fantastisk natur

Udover at være et billigt land at rejse i, byder Vietnam også på fantastiske naturoplevelser. Flere af dem er på UNESCO’s verdensarvsliste, hvilket siger noget om den prægtige og imponerende natur, der venter i Vietnam. Nogle af de naturoplevelser, du har i vente er bl.a:

  • Ha Long Bay og Lan Ha Bay
  • Tam Coc og Trang An i Ninh Binh
  • Rismarker i Sapa
  • Sandbakker i Mui Ne
  • Ba Na Hills i Da Nang

Det og meget mere kan du opleve ved en rejse til Vietnam!

3. Vietnameserne er et varmt og hjælpsomt folk

Noget som også er meget vigtigt, når du backpacker, er det folk du kommer på visit hos. Her gør det oplevelsen og rejsen meget bedre, hvis befolkningen er åben og velkommen overfor turister. Det er de om noget i Vietnam, hvilket sætter prikken over i’et, når du rejser afsted mod Vietnam. Vietnameserne vil hellere end gerne hjælpe dig – også selvom de måske ikke altid forstår, hvad det er, du gerne vil have hjælp til. De er altid smilende, og tager imod dig med åbne arme, når du ankommer til et nyt sted.

Skynd dig derfor at pakke din rygsæk og kom afsted!