Oplev tropeparadiset Fiji

Fiji er noget, som mange går og drømmer om, men som kun få får lov at opleve. Her er der hvide sandstrande, krystalklart hav, tropiske vandfald og fantastisk dykning. Lyder det som noget for dig? Så læs mere i indlægget her, hvor du får vores bedste tips til, hvad du skal opleve i paradiset.

Fiji er med mere end 300 øer et sandt tropeparadis, hvor unikke og fantastiske oplevelser bare ligger og venter rundt om hjørnet. Men Fiji er meget mere end bountystrande og paraplydrinks, da der er masser af spændende oplevelser at give sig til.

Hvad skal du lave på Fiji?

Snorkle i krystalklart hav

Du kan ikke tage til Fiji uden også at snorkle. Der er rigtig gode betingelser for snorkling på Fiji, da du ikke behøver svømme særlig langt ud, før du møder farverige fisk og koraller. Det bedste sted at snorkle er ved Yasawa Islands, hvor du også kan være heldig at se rokker og revhaver!

Dyk på Fiji

Ligesom du ikke kan tage til Fiji uden at snorkle, kan du heller ikke tage hertil uden at dykke. Vandet er så klart og marinelivet så rigt, at du ikke tror dine egne øjne.

Der venter dig smukke og farverige oplevelser – uanset om du er en erfaren eller ny dykker. Det er virkelig et must!

Tag på ø-hop

Med mere end 300 øer er du nødt til at tage på ø-hop for at opleve bare en smule af det paradis, som Fiji er. Med et ”Bula Pass” kan du selv mixe og matche de øer, du gerne vil besøge. Hver ø har noget forskelligt at byde på, som strækker sig over alt lige fra trekking og dykning til afslapning og hængekøjer.

Ø-hop er en rigtig god måde at se de smukke øer på, og er noget, som bare skal prøves, når du har taget den lange vej dertil!