Kør rundt i Europa og oplev friheden

Har du gået og fantaseret om at kvitte lejligheden, sætte dig ud i bilen og bare køre uden at vide, hvornår du vender hjem igen? Der er rigtig mange spændende steder at besøge på et roadtrip i Europa, så hvis du har modet til det, får du her inspiration til steder, du kan besøge på dit kommende roadtrip.

Hvilke steder skal du besøge på dit roadtrip?

1. Trollstigen i Norge

I Norge finder du et bjergpas med navnet Trollstigen. Om navnet kommer sig af, at der findes trolde i området, vides ikke helt, men om ikke andet er ruten den mest naturskønne vej i Norge. Langs ruten finder du bjerge og vandfald, flotte grønne bevoksninger og vilde klipper. Ruten finder du mellem byerne Åndalsnes og Valldalen.

2. Bundesstrasse 500 i Tyskland

Når du har været i Norge, kan du bevæge dig længere ned gennem Europa via Tyskland, hvor du finder ruten Bundesstrasse 500. Ruten her skærer sig igennem den smukke Schwarzwald, og giver dig nogle helt fantastiske udsigter undervejs.

Dog skal du være opmærksom på, at her kan være en del biler, da det er en vigtig vej i regionen. Undgå derfor at køre der lige i myldretiden.

3. Furka Passet i Schweiz

Fortsæt derefter til Furka Passet i Schweiz, som er en verdensberømt rute. Ruten består af mange hårnålesving, og har faktisk været med i James Bond filmen Goldfinger. Kan du godt lide at udfordre dig selv som bilist, skal du under alle omstændigheder køre gennem Furka Passet. Kør dog om dagen, da det er det mest sikre for dig.

4. Få varmen på Amalfikysten

Trænger du til at se lidt hav og få noget sol, kan du køre videre til Amalfikysten i Italien. Her venter der dig en romantisk og sommerlig stemning, da du kommer forbi smukke italienske kystbyer og igennem UNESCO-landskabet Salerno. Husk endelig at holde pause og få noget velsmagende italiensk mad undervejs.