Fuerteventura er for hele familien

Ved at bestille rejser til Fuerteventura på de Kanariske Øer kan man faktisk opnå et par ugers perfekt ferie, som kan give dig uforglemmelige minder til resten af livet. Selve øen Fuerteventura er den næststørste i øgruppen, så virker den alligevel mere uspoleret end sine naboøer, idet der dels ikke ankommer så mange turister til øen, samt der ikke bygges hoteller i samme omfang som på de andre øer.

Der er ellers rigeligt med attraktive seværdigheder at tilbyde turisterne, idet øen har nogle af Europas absolut bedste strande, som strækker sig brede og gyldne hele vejen rundt om øen. Derfor kan man altid uden problemer finde en lille privat strand, som man kan have for sig selv. Men hvorfor bør man rejse til Fuerteventura for at holde ferie?

Hvordan er vejeret og klimaet på Fuerteventura?

Øen kan prale af et varmt og solrigt klima året rundt, så man altid kan nyde stranden og solen i fulde drag, og samtidig regner det knapt så meget på øen, som hos de øvrige kanariske øer. Imidlertid kan der i korte perioder i løbet af året opstå irriterende sand- og støvstorme på øen, men det er ganske sjældent fænomen.

Den største ø blandt de kanariske øer hedder Lanzarote, og den skygger så meget for Fuerteventura, at man her ikke vil opleve uregelmæssige klimaudsving, men i stedet har sommer og sol året rundt, og temperaturen ligger mellem 14 og 27 grader i løbet af året, så normalt er der 22 grader, som jo hverken er for koldt eller for varmt.

Det blæser en del på øen, men det opfattes normalt positivt som en frisk kølig brise, som er med til at sænke temperaturen ude i solen. Området er dermed ideelt for windsurfere, som kan nyde denne sport i fulde drag.

Generelt set lokker Fuerteventura turister til øen på grund af stedets mange solskinstimer, de mere end 150 smukke sandstrande og de mange muligheder for vandsport.

Hvordan finder man rejser til Fuerteventura?

På internettet kan alle nemt og hurtigt booke billetter til De Kanariske Øer, og man kan også spørge hos det lokale rejsebureau, men oftest er det nemmest og billigt at søge blandt de største rejseselskaber f.eks. Spies Rejser, idet man her har større udvalg af rejsemål, men samtidigt har de største rejseselskaber mulighed for at købe rejserne billigst muligt, hvilket kommer kunderne til gode.

Hos Spies kan man vælge hele 3 forskellige rejser til Fuerteventura, nemlig Corralejo, Jandia samt Costa Calma. Alle stederne er børnevenlige hoteller, hvor der findes masser af aktiviteter med børneklub og børnepool mm.