Tag på eksotisk dykkerrejse til Hawaii

Er du vild med at udforske alt, hvad der befinder sig under havets overflade? Elsker du at dykke, og kan du simpelthen ikke få nok af at kigge på eksotiske fisk? Så er Hawaii din ønskedestination, da du her vil kunne opleve nogle af verdens bedste dykkersteder. Hvad venter du på?

Hvorfor skal du dykke på Hawaii?

Du skal tage til Hawaii for at dykke, da du kan rejse dertil i lavsæsonen. Det kan lade sig gøre, da Hawaii er omgivet af varme vande året rundt, hvilket er med til at gøre dykningen fantastisk (og billigere) for dig. Du behøver derfor ikke tage hele vejen til Tahiti eller Australien for at dykke!

Oahu

Oahu er et af de dykkersteder på Hawaii, som du bare må tage til. Stedet har nemlig lavaformationer med mange forskellige former for dyreliv, hvilket gør det interessant for enhver dykker at dykke der. Derudovere er der små grotter, sunkne fly og skibe, som du samme med grønne havskildpadder kan udforske. Spændende, ikk?

Molokai

hvis du gerne vil dykke et sted, hvor du har det hele lidt mere for dig selv, er Molokai et godt bud. Molokai er det længste klipperev i Hawaii, og byder på en masse spændende marineliv. Klipperev er altid spændende, og du vil helt sikkert komme op af vandet med en glad fornemmelse i hele kroppen.

Dyk med manta rays

Manta rays er et af de undersøiske dyr, som enhver dykker gerne vil have en oplevelse med – og du er sikkert en af dem. Det prægtige og majestætiske dyr findes også på Hawaii, og tager du til Kona Hawaii på hovedøen, vil du kunne få muligheden for at natdykke med manta rays. Har du ikke haft muligheden for at se en endnu, vil Kona Hawaii helt sikkert være et sted, du skal finde til.