Juleferie i Danmark

Vinteren og julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder hygge og kvalitetstid med familien. De fleste børnefamilier ynder at holde juleferien i Danmark, fordi de prioriterer at være hjemme ved den øvrige familie i juledagene. Alligevel er der en god portion dage mellem jul og nytår, som selvfølgelig skal udnyttes i bedste stil.

En tur i Tivoli

Tivoli er et fantastisk sted på alle tider af året, men til jul er det noget helt specielt. Parken er pyntet med tusindvis af julelys i forskellige farver, og det er en oplevelse, I sent vil glemme. Derudover er der spækket med hyggelige boder, der sælger alskens juleting, og det er selvfølgelig muligt at prøve de mange forlystelser eller at spise noget lækkert mad på én af de hyggelige cafeer. Vil du gerne spare penge på Tivolituren, kan du benytte en Go Dream rabatkode og få gode tilbud på turpas til børnene eller andre gode oplevelser.

På børnenes præmisser

Hvis du spørger børnene, hvad de gerne vil bruge juleferien på, har de sikkert mange gode ideer. Måske nævner de en tur i biografen, en tur i bowlinghallen eller en tur i badeland. Det er alle gode og hyggelige forslag, som I kan være sammen om som familie. I kan spare lidt penge på de mange aktiviteter ved at bruge en Bellevuebox rabatkode. Rabatkode kan også bruges på en tur i Nordsøen Oceanarium, en tur på Burger King og et hav af andre aktiviteter for hele familien.

Det vigtigste er ikke, hvad I laver, men at I er sammen og har det dejligt. Lad børnene bestemme for en gangs skyld og nyd så at se de glade ansigter i løbet af dagen – og de sovende ansigter på vej hjem i bilen.

Prioriter tiden sammen

Danmark er blandt andet kendt for begrebet svingdørsfamilier, der ikke findes mange andre steder i verden. Begrebet betyder i alt sin enkelthed, at familiemedlemmerne checker ind og ud på forskellige tidspunkter af døgnet og sjældent er samlet om spisebordet, som der var tradition for tidligere. Kulturen kan skyldes skiftende arbejdstider, længere skoledage, fritidsaktiviteter og meget andet.

Der er som sådan ikke noget galt i den måde at leve på, men det er så særlig vigtigt at prioritere og finde tid til at være sammen, når det ikke sker på naturlig vis. Derfor er ferierne for mange hellige. Det er her, at vi finder hinanden, at vi er sammen alle sammen, hygger os og griner. Den tiltrængte familietid er vigtig og skal nydes, når der nu ikke er så forfærdelig meget tid til den i en fortravlet hverdag.