Børnefamilierne er vilde med Mallorca

Statistikken viser, at børnefamilierne ofte rejser på ferie til Mallorca, og det skyldes nok de mange børnevenlige attraktioner på den spanske ferieø. Spies Rejser har solgt charterrejser til Mallorca siden 1960´erne, og i dag er de stadig førende på området med de bedste hoteller, selvom der efterhånden er stor konkurrence og udbud på flyrejser og hotelophold. De gode ved at købe en charterrejse hos et anerkendt flyselskab med mange hoteller at vælge imellem er jo, at man kan være sikker på, at ferien er reddet, da hotellet vil have de kvaliteter og faciliteter, som I efterspørger. På den måde kan I gardere jer, således I nok skal få en fantastisk ferie på Mallorca.

Den fantastiske ø Mallorca

Mallorca ligger heldigvis kun et par timers flyvning fra Danmark, og da hotellerne er luksuriøse, badevandet er perfekt og klimaet er varmt og solrigt, så er rammerne tilstede til en herlig ferie for hele familien. I kan nyde lækre madretter på de mange caféer og restauranter på øen, og I bør naturligvis smage de lokale tapas retter, paella og andre spanske delikatesser. Naturen er generelt smuk på Mallorca, idet I kan støde på:

  • Lækre sandstrande med krystalklart badevand.
  • Bølgende valmuemarker.
  • Grønne olivenlunde.
  • Høje bjerge.
  • Drypstenshuler og grotter.
  • Golfbaner.
  • Gode muligheder for indkøb og shopping i hovedstaden Palma.

Aktiviteter for børn

Mange børnefamilier er vilde med Mallorca, da hotellerne har masser af aktiviteter og faciliteter til rådighed for gæsterne. Der er tale om wellness tilbud, legepladser, børneklubber, legepladser, børnepools og meget mere. Strandene er også meget børnevenlige i form af lavt og roligt vand, og sandet er rent og fint og derfor velegnet til at lege i.

Flere steder på Mallorca findes der badelande med vilde rutsjebaner og sjove legeland, hvor man nemt kan tilbringe en hel dag. I bør også overveje et besøg hos Golf Fantasia, hvor hele familien kan tage et slag minigolf i et lille miniparadis med frodig natur, brusende vandfald og et rigt dyreliv. Der er i øvrigt mange flere dyr i Marineland, hvor I kan møde delfiner, tropiske fisk, farverige papegøjer og meget mere.

Naturparken La Reserva er for vovehalsene, idet I her kan vandre i den smukke natur eller tage en tur i svævebanen, inden I kommer til de stejle klippevægge. For de mindste børn er det et must at besøge legetøjsmuseet Museu de la Jugueta ca. 20 minutters kørsel fra Alcudia.Hvis I kommer i nærheden af Magaluf, så må I heller ikke sige nej til at opleve en af Mallorcas største shows nemlig The Pirate Show fyldt med akrobater, dans og pirater.