Sal er Kap Verdes paradis for vandhunde og festaber

Elsker du at opholde dig ved vandet, og tager du gerne mange dukkerter i det friske havvand, når du er på ferie? Og nyder du også at slikke sol på stranden og på den måde komme helt ned i gear? Er du samtidig en festabe, der netop kan lide at slappe af i dagtimerne og fyrre den af i nattetimerne på barer og diskoteker? Så er Kap Verde øen Sal uden tvivl noget for dig. Det er et sandt paradis for vandhunde og festaber.

Mere om den vidunderlige ø

Et rigtig strand paradis med lange strækninger af sand og turkisblåt hav. Hovedsageligt destination for badeferier, hvor de hvide sandstrand og en overflod af vandsport lokker. Sal er virkelig en ø for strand elskere, hvorfor det netop er en af de foretrukne Kap Verde øer for vandhunde og solbadere.

Sal har desuden et godt natteliv med en livlig atmosfære og et stort udvalg af barer og restauranter. Det er primært byen Santa Maria, der er trækplaster for det vilde natteliv, hvorfor det anbefales at besøge området, hvis du er lidt af en festabe.

Sal er den mest udviklede af alle Kap Verde øerne i form af turisme, men alligevel er øen stadig præget af meget golde landskaber. På den nordlige del af øen finder du en salt sø i et udslukt vulkankrater – et imponerende syn.

En stor procentdel af de besøgende kommer til Sal for vandsport, og det er næppe overraskende. Sals lange sandstrande og turkisblå vand gør øen til en vidunderlig legeplads for vandsport entusiaster. Det er også det perfekte sted til at nyde afslapning i solen og lange gåture langs kysten. Sal anses desuden for at være blandt verdens top fem windsurfing steder, så det er ikke ualmindeligt at se farvestrålende sejl rundt omkring på havet.

Rejs til Sal med Spies

Spies kan hjælpe dig med at arrangere og booke din drømmerejse til Sal, der er en del af Kap Verde øgruppen. Du kan læse mere på Spies’ hjemmeside eller kontakte kundeservice, hvis du gerne vil vide mere om den fantastiske destination eller af andre årsager har brug for hjælp.

Du kan booke en pakkerejse med fly og hotel gennem Spies, hvilket gør det en del nemmere at bestille rejsen.