Gode råd når du besøger et vandland

Vandland er et perfekt sted at undslippe sommervarmen og have masser af sjov. De tilbyder forskellige forlystelser og attraktioner og imødekommer alle aldre. Et besøg i et vandland er en sjov dag for hele familien og kan nydes af unge og gamle. Planlæg din tur og find ud af, hvilke attraktioner parken tilbyder i forvejen for at maksimere din tur tid og sikre dig et behageligt besøg.

Danland har hele ni vandland i Danmark, der bestemt er et besøg værd. Så hvis du er en ægte vandhund eller gerne vil give dine børn en sjov dag, så bør i tage en tur i vanland.

8 tips til besøg i vandland

 1. Sørg for, at der er nok for alle at lave
  Vandland kan godt være en overvældende oplevelse for mindre børn, så det er en god idé lige at tjekke hjemmesiden ud og planlægge dit besøg, inden du tager af sted. På den måde kan du guide din børn og hjælpe dem med at finde de bedste attraktioner, så de får den bedste oplevelse.
 2. Kom tidligt
  Ankom når vandlandet åbner, så du kan få mest muligt ud af dagen. Derudover har du også mulighed for at få det optimale ud af de tilgængelige faciliteter. Du kan for eksempel skynde dig at få fat på et par liggestole, så i har en fast base, hvor i kan mødes, så der ikke er nogen der bliver væk.
 3. Husk solcremen
  Det er klart, at du skal anvende solcreme et par gange i udendørs vandland, fordi det slides af i vandet. Men det kan også være nødvendigt i et indendørs vandland, afhængigt af typen af ​​tag. Hvis det er et glastag, hvor solens stråler har mulighed for at trænge igennem, er det en god idé at tage solcreme på.
 4. Aftal et mødested
  Hvis du vil lade dine ældre børn vandre frit rundt, skal du altid aftale et mødested, hvor de kan finde dig. De har ikke mobiltelefoner med, så det er den nemmeste måde at være i kontakt med hinanden, hvis man har et fast mødested.
 5. Medbring egne snacks
  Hvis man gerne vil mindske omkostningerne lidt, kan man med fordel medbringe egen mad og drikke.
 6. Medbring egne håndklæder
  Nogle vandland har håndklæder på stedet, men det er formentlig ikke verdens bedste håndklæder, så det er en god idé at medbringe sine egne.
 7. Se efter livreddere
  Det er altid en god idé at orientere sig omkring, hvor livredderne holder til, så man kan være hurtigt ude, hvis en nødsituation skulle opstå.
 8. Brug badetøfler
  Der er ikke et sted som et vandland, hvor man kan få skrabet nogle sygdomme til sig, hvorfor det er en god idé at bruge badetøfler, hvis man vil undgå at få fodvorter eller lignende.

Tag med familien i vandland

Kunne du godt tænke dig at give din familie og særligt børnene en oplevelsesrig og anderledes dag, så book et ophold i et vandland. Det er en rigtig god måde at tilbringe kvalitetstid på og tilbringe en hyggelig dag sammen med familien.