På bilferie i en brugt Audi A5

En bil er jo reelt uundværlig i de fleste børnefamilier, da det er for besværligt at tage offentlig transport i dagligdagen til de mange gøremål, og hvis man køber en stor luksusbil kan det være dyrt med de høje månedlige afdrag, mens det også er dyrt at købe gamle biler, der hele tiden skal ofres mange på i reparationer og vedligeholdelse.

Det bedste køb får man derfor, hvis man finder en brugt bil i rigtig god stand, da man derved slipper for at betale bilens nypris, men man kan stadig have glæde af bilen i mange år fremover, hvis der er tale om en nyere bil i høj kvalitet. Hvis man elsker at tage på længere ferieture med familien, så er dette jo dels hyggeligt og også en økonomisk rejseform, plus man kan stoppe undervejs for at besøge lokale seværdigheder, og man bestemmer sit eget tempo gennem hele ferien.

En bilferie er dog ikke særlig sjov, hvis man sidder mast sammen i bilen, og hvis den ikke er komfortabel at køre i, og endelig kan ferien helt blive ødelagt, hvis bilen går i stykker, så derfor kan en brugt Audi A5 måske være det bedste forslag til en velegnet bil til familiens bilferier fremover.

Fordele ved Audi A5

Hvis man gerne vil have en rummelig luksus bil med komfort i topklasse, der er fremstilet af varige kvalitetsmaterialer, så bør man gå ind på Audis hjemmeside efter en brugt Audi A5, da her er tale om en tilpas stor bil, der alligevel kan købes for et overkommeligt beløb, især hvis man søger blandt AAP modellerne, der jo er som nye men sælges til en rimelig brugtpris.

AAP er jo et internationalt koncept, som er Audis enestående garanti, der medfølger ved købet af en lettere brugt bil. Audi A5 er noget større end klassikeren A4 men lidt mindre end den store limousine Audi A6, så derfor henvender A5 sig til større børnefamilier eller til firmaer, der gerne vil have en stor præsentabel firmabil til rådighed. Man kan enten købe en brugt Audi A5 i en todørs Coupé-udgave eller som Cabriolet, men man kan også få den i en større femdørs Sportback-udgave.

Bilen er meget velegnet til længere ture, da man ikke trættes så meget, da bilen har masser af plads til familiemedlemmer eller som rullende kontor, og bilen er komfortabelt indrettet med blid affjedring og godt isoleret fra udefrakommende støj, således man kan nyde turen under behagelige forhold.

Dette er meget praktisk, hvis man gerne vil underholde familien på en ferietur, hvor der både er brug for bilens luksuriøse køreegenskaber men også muligheden for at kunne høre musik eller se film eller blot slappe af i ro og mag.

Dette dækker AAP garantien

Normalt er de fleste bilkøbere utilpasse ved at investere flere hundredetusinde kr. i en brugt bil, da man normalt kan risikere at skulle betale for fejl og mangler, man først finder efter et stykke tid, da disse måske er skjulte i begyndelsen. Med AAP betegnelsen får bilkøbere hele 2 års fuld garanti på bilkøbet, men faktisk får de desuden bagefter en 2-årig serviceaftale med i prisen, der dog udløber, når biler har rundet 40.000 km.

Man får desuden fri autohjælp med i aftalen, og således burde man slet ikke kunne komme ud for uventede udgifter på hverken bildele eller arbejdstimer, da Audi dækker alle udgifter i hele garantiperioden. Dette er en meget omfattende tryghed og sikkerhed at give nye bilkøbere, idet man på den måde er sikret mod uventede og dyre udgifter på sin bil.