Sådan rejser du billigt til Phuket

Thailand er skønt, og det samme kan siges om de mange øer, som er en del af skønheden. Phuket er en af dem, og hvert år valfarter flere tusinde danskere og udlændinge dertil for at nyde godt af øens skønhed. Men, det kan hurtigt komme til at virke utrolig proppet, hvis du rejser dertil, når højsæsonen er på sit allerhøjeste.

Er du ikke så meget til proppede steder, vil det være anbefalelsesværdigt for dig at finde en billet til phuket, inden højsæsonen ødelægger alle dine forestillinger om stedet! Det er samtidig et af de billigste tidspunkter, du kan rejse dertil.

 

Sådan finder du en billig billet

Det er faktisk ikke så svært at finde en billig billet til Phuket. For det eneste du skal undgå, er at ramme højsæsonen og det, de kalder for peak season. Det gør du ganske enkelt ved at rejse dertil før kalenderen rammer sidst i november. For derfra begynder folk for alvor at strømme til Phuket – og så er der ikke meget plads på stranden længere!

Rejs gerne dertil når regnsæsonen netop er ovre. Den slutter i september, så derfor vil det være oplagt at bestille en billet midt i oktober, for så undgår du om noget de mange mennesker. Du kan endda stadig være så heldig at finde et godt tilbud eller to på flere af hotellerne, da sæsonen ikke helt er startet endnu på dette tidspunkt.

 

Her finder du den billige billet

Billige billetter på dette tidspunkt er meget nemme at finde. Faktisk så nemme, at du på dette tidspunkt sagtens kan overveje at tage et kig på rejsebureauernes tilbud, da bureauer som Spies eksempelvis tilbyder billige rejser til Phuket på dette tidspunkt. Ellers er det bare at benytte dig af de mange rejsesøgemaskiner, der efterhånden findes på nettet. Her vil priser på billetter og hoteller blive sammenlignet fra nær og fjern, og det gør det ekstra nemt for dig at komme billigt afsted på din drømmerejse til Phuket.